Loading Page

КОМПЮТРИ

  ПРОМО ЦЕНА  
-203 лв.
Dell Precision 3240 Compact Intel Core i7-10700
на склад
2691 лв. 2488 лв.
  ПРОМО ЦЕНА  
-122 лв.
Dell OptiPlex 3080 MFF Intel Core i5-10500T
на склад
2068 лв. 1946 лв.
  ПРОМО ЦЕНА  
-121 лв.
Dell Optiplex 5080 SFF Intel Core i5-10500
на склад
1671 лв. 1550 лв.
  ПРОМО ЦЕНА  
на склад
816 лв.
  ПРОМО ЦЕНА  
-157 лв.
Dell Precision 3440 SFF
на склад
2314 лв. 2157 лв.
  ПРОМО ЦЕНА  
-165 лв.
Dell OptiPlex 7080 MT
на склад
2275 лв. 2110 лв.
  ПРОМО ЦЕНА  
-141 лв.
Dell Optiplex 7080 MT
на склад
2076 лв. 1935 лв.
  ПРОМО ЦЕНА  
-98 лв.
Dell Optiplex 3080 SFF
на склад
1437 лв. 1339 лв.